Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Fylkessekretær, daglig leder av Fi-Senteret i Bergen

Vibecke Magnus 

Hjemmekontor: kl. 09.00-15.00

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Om FFO Vestland

FFO Vestland ble etablert ved fusjon 28. februar med tidligere FFO Sogn og Fjordane. Organisasjonen vår har knyttet til seg fylkeslag, lokallag og kontaktpersoner fra FFOs medlemsorganisasjoner i Vestland fylke. Kjernevirksomheten til FFO er interessepolitisk arbeid, påvirkning og brukermedvirkning. I tillegg drifter vi Funksjonshemmedes Informasjonssenter  i Bergen og Førde (med medlemsaktivitet og skolebesøk fra videregående skoler) og helsepolitisk virksomhet (spesielt opplæring av brukerrepresentanter til helseforetak, NAV og funksjonshemmedes råd i kommuner og fylkeskommune). FFO Vestland  har flere lokallag blandt annet;  FFO Bergen, FFO Øygarden, FFO Ullensvang, FFO Voss og FFO Bjørnafjorden.

  • Klikk her for detaljrik liste over medlemsorganisasjoner, med bl.a. kontaktinfo og nåværende leder.
  • Klikk her for å finne kontaktinformasjon til organisasjoner i Sogn og Fjordane.
  • Klikk her for å se hvem våre samarbeidspartnere er.   

 

 

Hvilke organisasjoner er tilsluttet FFO paraplyen i Vestland

I de 62 medlemsorganisasjonene finner man mange ulike funksjonshemninger representert, alt fra små diagnosegrupper til større organisasjoner som favner ulike diagnoser og sykdommer.

I FFO-samarbeidet er det organisasjoner med vekt på både fysiske og psykiske funksjonshemninger, og svært mange organiserer kronisk syke og pårørende. Det er vanskelig å gruppere organisasjonene ut fra type funksjonshemninger, da en og samme organisasjon kan ha medlemmer som omfatter flere typer funksjonshemninger. 

De 62 medlemsorganisasjonene i FFO Vestland inkluderer:

A

B

C

D

E

F

G

H

K

L

M

N

P

R

S

T

V

Foto: Canva