Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

Mobil: 94487908

Tone Sandvik, fylkessekretær 

tone.sandvik@ffo.no 

Mobil: 47247239

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908
 • 03.08.2015

  Sykdom tolket som rus

  Selgeren ble utvist av kjøpesenteret etter påstand om at han opptrådde ruset. Selv sier han at han bli diskriminert fordi han har en kronisk sykdom som kan gjøre ham trøtt. Saken er nå klaget inn til Likestillings- og diskrimineringsombudet.

 • 30.06.2015

  Bedre utredning for barn

  Barn som har uklare eller komplekse tilstander får ofte lang vei til diagnose. Nå skal Haukeland sjukehus gjøre diagnosefasen smidigere. Et nytt prosjekt skal spesialistene komme til barnet og ikke omvendt.

 • 29.06.2015

  Elena flytter hjemmefra

  Å ta vare på sterkt funksjonshemmede barn kan være krevende. Hva gjør en når en aldri kan ta fri? Elena tenker som en ettåring men kroppen nærmer seg voksen.

 • 24.06.2015

  Nå blir det universelt utformede markiser i Bergen

  En del syns- og bevegelseshemmede har irritert seg over at butikkene fritt har kunnet sette opp markiser og uteserveringer om sommeren. Nå som Trafikketaten har tatt over ansvaret som Grønn Etat tidligere hadde, blir dette ryddet opp i. Det blir krav til universell utforming på uteservering.

 • 24.06.2015

  Trygg Medisin - nettside med rådgivning fra vest

  Har du spørsmål om medisiner? Trygg Medisin er en offentlig tjeneste hvor du kan spørre og få et personlig svar fra leger og farmasøyter.

  Vi gir deg informasjon om medisiner du har fått på resept eller kjøpt reseptfritt. Tjenesten erstatter ikke en time hos legen, og vi kan ikke stille diagnoser.

  Vi svarer innen 2 arbeidsdager. Tjenesten er gratis og du forblir anonym.

 • 23.06.2015

  Voksne med ADHD etterlyser variert hjelp

  Liv Sommerfelt er en av flere som fikk ADHD-diagnosen først i voksen alder. Tidligere var det utfordringer med å få tak i medisiner, nå etterlyser pasienter et mer variert hjelpetilbud, som grupper der man lærer mestring.

 • 18.06.2015

  Sommeravslutning i FFO Bergen avlyst

  Den planlagte sommeravslutninga i FFO Bergen ble avlyst grunnet få påmeldte.

 • 18.06.2015

  Lettere for utenlanske å få arbeid med nytt senter

  Nylig ble det åpnet et nytt senter der utenlandske arbedistakere eller arbeidssøkere kan få hjelp. Fra før av ligger det slik sentre i Kirkenes, Stavanger og Oslo. Vi vet at mange funksjonshemmede flyktninger har utfordringer i forhold til å komme ut i arbeid, og håper et slikt senter vil hjelpe til med problemet i Hordaland.

 • 18.06.2015

  Allergifarlige klasserom

  Oppvask på Åsane-skole etter at elever slo alarm

 • 15.06.2015

  Etterlyser tiltak for unge uføre

  Høgre-politiker i Lindås spør kva kommunen kan gjere for unge uføre