Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Trøndelag

Kontaktinformasjon

FFO Trøndelag

Kontortid:

Mandag-fredag kl. 08:00 - 15:30

Postadresse:

Sjøfartsgata 3

7714 Steinkjer

Telefon:
414 98 115

Her kan du registrere ønske om skolebesøk!

Tidspunkt
01.01.0001 til
Sted

Vi får henvendelser om skolebesøk fra ulike VGS hvert semester, og har derfor nå bestemt oss for at vi tester ut en digital løsning for påmelding, så dette forenkler prosessen med registrering av skolebesøk.  

 

Fyll inn opplysninger og kryss av på skjemaet for hvilke organisasjoner dere vil ha og gjernke ønsker uke /tidspunkt. Sett gjerne opp flere tema på en gang. Vi formiddler dette videre til våre medlemsorganisasjoner som dette gjelder og lager en plan sammen med kontaktlærer og den som skal komme og snakke fra den aktuelle organisasjonen.

I tilfelle det blir stor pågang må forventes at ikke alle får sine ønsker oppfylt og at noe kanskje må gjøres senere enn planlagt. 

Vi trenger at dere melder opp 3 uker før dere ønsker skolebesøk slik at vi får organisert dette på en god måte. Skolen må også selv betale reise og kostnader selv i forbindelese med den som kommer på skolebesøk. 

Vil informere om at dette er ett nytt digitalt system for oss, så vi lærer sammen og forandrer på oppsett i forhold til skjema og slikt etterhvert som vi ser hvordan dette fungerer.