Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

-Jeg vil endre prosjektet

Velkommen til Bokbad på Trondheim Folkebibliotek

Tidspunkt
18.10.2022 til 18.10.2022
Sted
Trondheim Folkebibliotek

Jeg vil endre Trondheim.png

Velkommen til åpent bokbad!


I “Jeg vil endre” viser 11 fotografer bilder fra sin egen hverdag. Boka er laget av 11 fotografer som alle lever med nedsatt funksjonsevne eller kronisk sykdom. Ved hjelp av foto og tekst forteller de om sin hverdag og belyser hindre som finnes for å delta i samfunnet på lik linje med andre. Både konkrete synlige hinder og mer abstrakte uuttalte holdinger.


Dette er en bok vi er stolte av! Hele produksjonen av boka, fotokurs, diskusjoner om tema, tekstproduksjon og utvelgelse av bilder foregikk på zoom. De digitale møtene ble en mulighet for å møtes og utveksle erfaringer i en tid preget av isolasjon og smittevernstiltak. Sammen med fotograf Brynhild Bye-Tiller har prosjektgruppa og fotografene utviklet metoder for fotografering ut ifra den enkeltes forutsetninger og ønsker.

Boka er tilgjengelig for ulike lesere, og bildene er synstolket. Lydfiler med bildetolking og innspilt tekst er lagt inn i boka med en QR-kode.
På bokbadet vil Guri Lorås, Maiken Kvåle og Bente S. Olsen, tre av fotografene, fortelle om boka og presentere noen av sine bilder.

Det vil bli mulighet til å stille spørsmål og salg av boka.


Arrangementet er gratis

Kontaktperson: Marte Taylor Bye mtb@kun.no / 91 86 51 54

Vel møtt!