Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Oslo

Kontaktinformasjon

FFO Oslo

Sporveisgata 10, 2. etg.

0354 Oslo

Postadresse:

Pb 5900 Majorstua

0308 Oslo

Telefon:
22 30 87 39
 • 29.03.2022

  Respekter lokaldemokratiet – nei til statlig sykehusplan!

  Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) i Oslo har gjentatte ganger levert høringssvar der vi stiller oss kritisk til Helse Sør-Østs planer for utbygging på Rikshospitalet og Aker og nedlegging av Ullevål sykehus.

  Les mer
 • 29.03.2022

  Bostøtteordningen og kommunale leiligheter i Oslo

  Uttalelse saksnr 21/356: Bostøtteordningen og kommunale leiligheter i Oslo.

  Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon Oslo har levert høringssvar til Byrådsavdeling for arbeid, integrering og sosiale tjenester med våre innvendinger til deres forslag til forskrift om kommunale bostøtter i Oslo kommune.

  Les mer
 • 02.06.2021

  2021: Covid-19 rammer Oslos funksjonshemmede og kronisk syke hardt. Det trengs en tiltaksplan for å ta igjen det tapte.

  Nå har vi levd med koronapandemi i over ett år. I løpet av de siste fem månedene har Oslo innført stadig strengere smitteverntiltak. Det har vært vanskelig for alle, og veldig vanskelig for noen. Personer med funksjonsnedsettelser og kronisk syke forsvinner lett i stormen av høye ledighetstall og krisa for næringslivet.

  Les mer
 • 02.06.2021

  2021: Ullevål sykehus må utvikles for å sikre sykehustilbudet til Oslos innbyggere

  FFO Oslo mener Ullevåltomta er bedre egnet for nye sykehusbygninger enn den trange tomta på Gaustad, og kan ikke akseptere at Ullevål sykehus nedlegges. Alle innbyggerne i Oslo skal ha et lokalsykehus innenfor Oslos bygrenser. Kapasiteten i Oslo-området er for lav og må økes ved å prioritere utbygging av Aker sykehus, hovedsakelig som lokalsykehus for de fire bydelene i Groruddalen.

  Les mer
 • 02.06.2021

  2021: El-sparkesykler

  FFO Oslos årsmøte 2021 mener svak forvaltning og uforsvarlig bruk av el-sparkesykkel i dag er til stor fare for våre medlemmer. Det går mest ut over de som er rullestolbrukere, svaksynte eller blinde. Men eldre, som kan være mer ustø på bena, står også i fare for å snuble over hensatte el-sparkesykler.

  Les mer