Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Oslo

Kontaktinformasjon

FFO Oslo

Sporveisgata 10, 2. etg.

0354 Oslo

Postadresse:

Pb 5900 Majorstua

0308 Oslo

Telefon:
22 30 87 39

Ledermøte 2022

FFO Oslo arrangerte sitt årlige ledermøte 26. oktober 2022.

Det kom representanter fra Mental Helse Oslo, ADHD Oslo, Dysleksi Oslo, Parkinsonforeningen Oslo og Akershus, Oslo MS-forening, Psoriasis og eksemforbundet Oslo, Blindeforbundet Oslo, LHL Oslo, NORILCO Oslo og Ryggforeningen i Oslo og Akershus.

 

Denne uken arrangerte FFO Oslo vårt årlige ledermøte. Vi startet med foredraget "Fra kaos til kontroll i møte med NAV" av foredragsholder og forfatter Kristina Vedel Nielsen. Kristina bruker sin erfaring som bruker i NAV- systemet i over ti år for å vise hvordan man kan ta kontroll over egen prosess i NAV-systemet, og hvordan unngå misforståelser. Det var kjempebra!

Styret i FFO Oslo hadde en gjennomgang av FFO Oslos aktivitet hittil i år og informerte om at vi vil trenge mange nye representanter til de regionale utvalgene i NAV og rådene i bydelene i 2023. Rådsrepresentantene i bydelene vil få opplæring i FFOs nye kurs "Gode Råd" etter oppnevningen. 

Avslutningsvis delte representantene fra organisasjonene hva som er deres interessepolitiske saker og hva slags aktivitet de har for sine medlemmer i lokallagene.

Samtalene handlet blant annet om å bekjempe stigma og skam, og om viktigheten av åpenhet og tilhørelse. Da ble filmen "Spring Uje Spring" anbefalt, den kan strømmes på NRK sine nettsider her