Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Aktuelt

FFO fortsetter veksten

Det var et rekordstort Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) som i år samlet seg FFO-kongress 2023. Styreleder i FFO, Eva Buschmann, åpnet helgen med å påpeke viktigheten av felleskapet. – Vi er store, og det må vi være i kampen for et likestilt samfunn.

F.V Generalsekretær i FFO, Lilly Ann Elvestad, seniorrådgiver i FFO, Anette Remme, psykolog Peder Kjøs og lege Kaveh Rashidi. Alle er sommerlig kledd med bukse og skjorter i lyse farger. Foto: Christine Kristoffersen/Frambu Media

– Må bli flinkere til å spørre hverandre

Under Arendalsuka holdt vi en rekke arrangementer på den travle politiske møteplassen i Arendal. Et av de handlet om psykiske helse, og hvor viktig det er å se hele menneske.

Stortinget i Oslo sentrum. Bygget har to firkantede bygg med et rundt et i midten. Mange vinduer og et norsk flagg vaier på toppen av den runde delen. Foran bygget står det en løve i stein som ligger.

Statsbudsjettet for 2024: – Regjeringen begynner å få dårlig tid

Regjeringen la 6. oktober frem sitt forslag til statsbudsjett for 2024. Under finner du en foreløpig oversikt over noe av det vi har lagt merke til i vår første gjennomlesning. Det er ikke en komplett liste.

Mange mennesker sitter ute. Foto: Emile Guillemot/Unsplash

Her treffer du oss under Arendalsuka 2023

Årets Arendalsuke nærmer seg. Vi er til stede hele uken, og skal blant annet arrangere årets store debatt om en skole for alle.


Vi er et rådgivnings- og kompetansesenter i rettighetsspørsmål som gjelder personer med funksjonshemning og kronisk sykdom. Spørsmålene kan gjelde både velferdsrettigheter og diskriminering.