Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Om FFO / Brukermedvirkning i NAV

Dette er en ressursside der vi har samlet informasjon om brukermedvirkning i NAV. Denne læringsplattformen er under utvikling. Mye er rettet motbrukerrepresentanter i NAV, menNAV-ansatte finner også nyttig informasjon om brukermedvirkning her.

 • 02.02.2018

  5 aktive organisasjoner i NAV

  Her viser vi 5 sentrale organisasjoner og deres kompetanse- og erfaringsområder, samt hvordan de ser behov for læring for brukerrepresentanter og NAV-ansatte. Disse organisasjonene er representert i Sentralt brukerutvalg og i mange lokale NAVutvalg. 

 • 02.02.2018

  Hvordan er NAV-utvalgene sammensatt?

  NAV-utvalgene er ulikt sammensatt. Det kan være forskjeller mellom sentralt brukerutvalg, NAV i fylket og lokale NAV-utvalg.

 • 02.02.2018

  Brukermedvirkning er påvirkningsarbeid

  Brukermedvirkning er et viktig virkemiddel i å drive aktivt påvirkningsarbeid overfor instanser som er viktig for brukerne.

 • 02.02.2018

  10 bud i opplæring

  Mange organisasjoner har utviklet opplæringsmodeller for brukermedvirkning. Det er viktig at du som brukermedvirker har en grunnopplæring.

 • 25.01.2018

  Er du brukermedvirker i NAV eller ønsker å bli det?

  Brukermedvirkning er et viktig virkemiddel i å drive aktivt påvirkningsarbeid overfor instanser som er viktig for brukerne. Formålet med brukermedvirkning i FFO-regi er å gjøre tjenester bedre for mennesker med funksjonshemning og kronisk sykdom.