Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Forside / Juridisk rådgiver til FFOs Rettighetssenter

Juridisk rådgiver til FFOs Rettighetssenter

Har du lyst på en juridisk relevant, meningsfull og lærerik deltidsstilling (20 %)?

stilling jurist FFO søker nå student til deltidsstilling på Rettighetssenteret. Hos oss får du god innsikt og praktisk erfaring i å formidle juss i velferdsrettslige spørsmål og diskrimineringsrett. Her får du både praktisere det du har lært på studiet og lære mye nytt. Arbeidet er meningsfylt og engasjerende. Du får mulighet til å bruke jussen til å utgjøre en forskjell for folk som virkelig trenger det. Det er tre andre jurister tilknyttet Rettighetssenteret per nå.

Vi ønsker deg som er engasjert i rettssikkerheten til utsatte grupper, har evne til å snakke med mennesker, og kan jobbe selvstendig. Du må ha bestått 2. studieår før du begynner å jobbe hos oss.

Funksjonshemmede studenter oppfordres til å søke. Lønn etter avtale.

FFO (Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon) er paraplyorganisasjon for 84 organisasjoner av og med funksjonshemmede, kronisk syke og pårørende i Norge. FFOs sekretariat har 40 medarbeidere og et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø.

FFO driver Rettighetssenteret, som gir rettshjelp til de gruppene vi representerer gjennom veiledning på telefon og e-post. Henvendelsene gjelder alt fra generell rettighetsinformasjon til veiledning i konkrete saker, herunder klagesaker til offentlige myndigheter. Gjennom å utarbeide dokumentasjon, bruker vi erfaringene til politisk påvirkning rundt rettstilstanden for mennesker med funksjonsnedsettelse.

Les intervju med jusstudent og rådgiver ved Rettighetssenteret, Kristin Skolt.

Stilling: 20 prosent. 

Søknadsfrist: 31.12.19. 

Søknad med CV og referanser sendes til live.kroknes.berg@ffo.no

Snarlig tiltredelse.