Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Rogaland

Kontaktinformasjon

FFO Rogaland

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Postadresse:

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Telefon:
51 90 63 00

Reservere møterom???

FFO-Rogaland har 2 flotte møterom som paraply-organisasjonene kan låne helt gratis.

DET STORE MØTEROMMET VÅRT:

I det store møterommet har vi plass til 43 personer. Men vi kan også slå ut døren til kjøkkenet og få plass til en god del flere. I dette møterommet finnes er der lydanlegg inkl. teleslynge, flipower og prosjektor som kan benyttes. 

 

DET LILLE MØTEROMMET VÅRT:

Det lille møterommet har plass til ca. 12 personer. Her er der installert Public displayer til fri benyttelse. I tillegg er her Flipower.  


Trenger dere å låne møterom??? 

Da kan dere bestille dette her

Hvis dere ikke har mottatt tilgang til vår bestilling, kan dere kontakte administrasjonen v/ Marianne Kolnes på følgende mail: post.rogaland@ffo.no eller via telefon 51 90 63 20

Adgangskort:

Adgangskort kan lånes her på FI-Senteret. Men vi har mange som er brukere av huset vårt. Dermed er det viktig at lokalene forlates i den stand de var da dere kom. Kjøkkenet kan selvsagt brukes. Men også her må det ryddes etter bruk. 

I den siste tiden har vi gang på gang opplevd at FFO’ s lokaler ikke ryddes etter bruk.  Grunnen til dette kan kanskje være at det nå er en del nye ledere og nye brukere av huset. Av denne grunn ønsker vi å gi en del informasjon om bruken av lokalene, slik at vi slipper dette problemet.