Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / FFO på Arendalsuka

FFO på Arendalsuka

14.-18. august arrangeres Arendalsuka - årets politiske møteplass. FFO deltar med stor stand, arrangementer, og mye aktiviteter!

Still spørsmål til Rettighetssenteret

For aller første gang tar vi med FFO sitt Rettighetssenter ut, og de er å treffe tirsdag og onsdag. Våre jurister Anne Therese Sortebekk og Heidi Sørlie Rogne svarer på spørsmål om rettigheter som gjelder personer med funksjonshemming og kronisk sykdom.

Rådgivere på stand

I år er nesten alle FFOs rådgivere med til Arendalsuka. Det vil si at du vil kunne få svar på spørsmål innen arbeid, helse, universell utforming, skole, utdanning og mye mer. Rådgiverne står på stand midt på dagen, fra kl. 14:00 – 16:00 tirsdag til fredag.

Full fart!
I tillegg til FFOs rådgivere, kan du møte flere av FFOs medlemsorganisasjoner på stand på ettermiddagen. FFO starter opp en ny kampanje, lanserer nytt notat, kjører konkurranse og byr på flere spennende aktiviteter.

Debatter
Medlemsorganisasjoner holder flere debatter/arrangementer i tillegg til
FFO & CP-foreningen: Blir barn med funksjonsnedsettelser diskriminert i skolen?
FFO: FFO søker likestillingsminister! Søknadsfrist 11. september

Er du interessert i Arendalsuka anbefaler vi deg å følge vår FFO på Arendalsuka-arrangement (Facebook) for daglige oppdateringer. Mer informasjon vil også følge på våre nettsider. Du er velkommen til å besøke oss på vår stand:

FFO er å finne på plass 115 og 116 i gågata fra tirsdag til fredag, fra klokken 11:00 og til standen stenger. 

Foto: Jarle Kvam, Arendalsuka