Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / Eva Buschmann ny leder i FFO

Eva Buschmann ny leder i FFO

Eva Bucshmann

Buschmann ble med nytt styre enstemmig valgt under FFO sin Kongress i helgen. – Vi skal jobbe med å utvikle og styrke FFO som interessepolitisk talerør for funksjonshemmede i Norge, sa ny styreleder.

Under Kongressen i helgen ble leder i CP-foreningen, Eva Buschmann, valgt inn som ny styreleder. Hun har lang fartstid fra FFOs organisasjoner. Hun er generalsekretær i egen organisasjon og har tidligere vært ansatt både i FFO og i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke. Hun representerer og har representert FFO i mange råd og utvalg og er en pådriver både på det interessepolitiske og organisatoriske området.

Første nestleder er Helene Thon, generalsekretær i Foreningen for hjertesyke barn. Hun er generalsekretær i egen organisasjon. Hun er også ny i FFOs hovedstyre, men har vært tett på FFOs interessepolitiske arbeid i hele sin tid i FFHB, og har god kunnskap om organisasjonsmangfoldet. Hun har de siste fire årene vært styremedlem i Frivillighet Norge.

Andre nestleder er Harald Kvame Hansen. Han er styreleder i egen organisasjon LUPE, og har lang organisasjonserfaring og har vært hovedstyremedlem i inneværende periode. Han representerer også en erfaring fra FFOs arbeid lokalt. Han var styremedlem i forrige periode. Hansen har et bredt interessepolitisk engasjement, og med spesiell kunnskap knyttet til skole og oppvekst.

Vi gratulerer nytt hovedstyre i FFO! Styret er valgt for to år.

FFO sitt hovedstyre 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakerst fra venstre: Lars Aksel Berge, Norges Døveforbund, Alf Magne Bye, Norges Parkinsonforbund, Eddy Kjær. Stoffskifteforbundet, Geirr Abelsen, Mental Helse, Harald Kvame Hansen, Landsforbundet for Utviklingshemmede og Pårørende (LUPE) (bak til venstre).
Fremme fra venstre: Eva Buschmann, Cerebral Parese-foreningen i Norge, Helene Thon, Foreningen for hjertesyke barn, Tariq Eide, Norges ME-forening - Oslo og Akershus fylkeslag, Tone Granaas, Norsk Revmatikerforbund.

Unn Ljøner Hagen fra Norges Blindeforbund, Ann Iren Kjønnøy fra Norsk forening for cystisk fibrose og Einar Belch-Olsen fra ADHD Norge var ikke tilstede da bildet ble tatt.