Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Følger av Covid-19 / Besøk FFO på stand!

Besøk FFO på stand!

Fra 15. – 19. august treffer du FFO og medlemsorganisasjoner på stand i Arendal.

I år det valg, og FFO søker likestillingsminister! Vi spør publikum under Arendalsuka om hvilke saker de mener det er viktig at den nye likestillingsministeren er opptatt av. Kom på stand og fortell oss det, du finner oss på plass 115 og 116 i gågata fra tirsdag til fredag, fra klokken 11:00 og til standen stenger. Se resultatet ved å søke opp #minminister #likestillingsminister

Likestillingsbenken

Vi har invitert flere politikere til å komme og snakke med oss på Likestillingsbenken på stand, i tillegg får vi en del andre gjester. Blant annet kan du treffe Barneombud Anne Lindbo i samtale med Lilly Ann Elvestad om hva vi bør gjøre for å skape en inkluderende skole, onsdag kl. 15 på Arendalsuka.

Rådgivere på stand

I år er nesten alle FFOs rådgivere med til Arendalsuka. Det vil si at du vil kunne få svar på spørsmål innen arbeid, helse, universell utforming, skole, utdanning og mye mer. Rådgiverne står på stand midt på dagen, fra kl. 14:00 – 16:00 tirsdag til fredag.

I tillegg til FFOs rådgivere, kan du møte flere av FFOs medlemsorganisasjoner på stand på ettermiddagen.

Se også våre hvilke av våre medlemsorganisasjoner som er på stand

Vinn FitBit!

I år arrangerer FFO i samarbeid med medlemsorganisasjoner en quiz! Syv av våre organisasjoner står på stand i tillegg til oss og hver enkelt har et spørsmål til deg. Klarer du å svare på riktig på alle spørsmålene, er du med i trekningen av en FitBit Charge 2. Det er en aktivitetsmåler som hjelper deg med å holde oversikt over aktivitetsnivået ditt og planlegge aktivitet.

Still spørsmål til Rettighetssenteret

Det er også mer som skjer på stand: For aller første gang tar vi med Rettighetssenteret vårt ut, de kan du treffe tirsdag og onsdag formiddag fra kl. 11:00 – 13:00. Våre jurister Anne Therese Sortebekk og Heidi Sørlie Rogne svarer på spørsmål om rettigheter som gjelder personer med funksjonshemming og kronisk sykdom. De tar imot spørsmål om både velferdsrettigheter og diskriminering. Det kan for eksempel være innen tema som helse, skole, arbeid eller NAV. Kom innom! 

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram

 

A