Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

2023 / Helse og velferd i urolige tider

Helse og velferd i urolige tider

To hender som åpner en tom lommebok. Foto: Emil Kalibradov/Unsplash

Hvordan påvirker dyrtid våre funksjonshemmede, kronisk syke og deres pårørende? Vil mangel på personale bli den store utfordringen for framtidas helsevesen? Og hvilke saker vil FFO løfte spesielt i årets valgkamp? Finn det ut på FFOs lederkonferanse 2023.

Årets viktigste møtearena for tillitsvalgte og ansatte ledere i FFOs medlemsorganisasjoner nærmer seg. Med 87 medlemsorganisasjoner med over 350.000 medlemmer, er FFOs lederkonferanse en unik mulighet til å møte bredden av norske organisasjoner for funksjonshemmede, kronisk syke og deres pårørende.

På programmet i år står blant annet innspill fra NAV-direktøren, Forbruksforskningsinstituttet SIFO, lederen av helsepersonellkommisjonen, noen av landets fremste helsepolitikere – og ikke minst –medlemsorganisasjonene i FFO.

Det blir også tid til å få et innblikk hvordan FFO jobber opp mot årets kommune- og fylkestingsvalg, og få en eksklusiv titt på FFOs nye visuelle profil som lanseres snart.

Konferansen gjennomføres på Nationaltheateret Konferansesenter i Oslo og er åpen og gratis for tillitsvalgte og ansatte ledere i FFOs medlemsorganisasjoner nasjonalt og for ledere i fylkes-FFO.

Se hele programmet og meld deg på her