Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

2022 / FFO søker kommunikasjonsansvarlig

FFO søker kommunikasjonsansvarlig

Mor med et barn på armen

FFOs kommunikasjonsansvarlig skal over i en ny stilling, og vi søker hennes etterfølger. Har du en god penn, erfaring med mediearbeid, innholdsproduksjon og strategisk kommunikasjonsarbeid? Eller kjenner du noen som har det, og som du tenker bør søke? Søknadsfrist er 10. januar.  

FFO søker en engasjert og faglig dyktig kommunikasjonsansvarlig som vil lede arbeidet med å synliggjøre vårt arbeid for funksjonshemmede og kronisk syke.

Den vi søker må ha være fremoverlent, ha en god penn og erfaring med mediearbeid, nettsider og sosiale medier. Vårt mål er å nå aktivt ut til publikum gjennom presse- og medieutspill, debatter, og kampanjer. Vi har også behov å skape økt synlighet og oppmerksomhet om vår poltikk og virksomhet gjennom våre digitale kanaler som både nettsider og sosiale medier. Vi står bl. a i startgropen på et arbeid med nye nettsider, noe den vi rekrutterer vil få prosjektansvaret for.

Vi søker en person med høyere utdanning innen kommunikasjon/journalistikk og med erfaring fra kommunikasjonsarbeid i organisasjoner, media eller byrå.

Se finn.no for hele annonseteksten og søkelenke.
Søknadsfrist er 10. januar.


 Illustrasjon arbeid.jpgAnsatte i FFO på Tjøme