Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Aktuelt / 2021

 • 01.09.2021

  Forskningsprosjekt om å ha dårlig råd

  Har du dårlig råd, og har du hatt det en stund? Eller har du tidligere levd med dårlig råd? Da vil gjerne forskningsgruppen bak prosjektet «EUROSHIP» snakke med deg. De ønsker å høre om dine livserfaringer knyttet til familie, utdanning, arbeid, bolig, fritid, og erfaringer med sosiale tjenester og offentlige myndigheter.  

  Les mer
 • 27.08.2021

  Ny handlingsplan for universell utforming holder ikke det overskriften lover

  Den lenge etterlengtede handlingsplanen for universell utforming – den fjerde i rekken – har en overskrift som lover mye: Bærekraft og like muligheter – et universelt utformet Norge 2021-2025.

  Les mer
 • 13.08.2021

  Flytt deg! Direktestreaming fra Arendal

  Følg vår streaming av arrangementet "Flytt deg", tirsdag 17. august kl. 12:30. Les mer om arrangementet og FFOs aktiviteter i Arendalsuka her.

  Les mer
 • 10.08.2021

  FFO på Arendalsuka

  FFO inviterer til et arrangement om fordommer og kunnskapsmangel på årets Arendalsuke.

  Les mer
 • 02.08.2021

  Støtt antibiotikakampanjen!

  Antibiotikaresistens er en av vår tids største trusler mot folkehelsa, og krever umiddelbar politisk handling. Flere norske sivilsamfunnsorganisasjoner har nå gått sammen i en koalisjon for å jobbe for en forpliktende internasjonal avtale for bærekraftig bruk av antibiotika – en antibiotikakonvensjon. Nå ønsker koalisjonen støtte fra resten av sivilsamfunnet for å løfte saken høyt på den politiske agendaen i Norge og internasjonalt.

  Les mer
 • 01.07.2021

  Hvordan gjøre ingen ting og komme unna med det


  I midten av juni kom nyheten om at regjerningen har satt ned et utvalg som skal bidra til likestilling og demokratisk deltakelse for personer med funksjonsnedsettelse. Hvorfor jubler ikke Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon? Fordi vi ikke kan lese dette på noe annen måte enn at vi igjen blir møtt med «godt snakk». 

  Les mer
 • 15.06.2021

  Hvordan møtes funksjonshemmede og kronisk syke på videregående?

  FFO og Unge funksjonshemmede gjør en spørreundersøkelse blant unge som går på videregående, eller som har gått på vgs de siste ti årene, for å finne ut mer om hvordan de blir møtt. Er du i målgruppen, hører vi gjerne fra deg! Vi setter også pris på om du deler lenken til undersøkelsen med noen som er i målgruppen. Svarfrist er 25. juni. Lenken finner du nederst i saken.

  Foto: Jeswin Thomas/ Unsplash.com
  Les mer
 • 07.06.2021

  Hvordan opplever du arbeidslivet?

  Vi ønsker å få vite hvordan du som har en funksjonshemming, diagnose eller sykdom opplever arbeidslivet og arbeidsplassen din. Vi ønsker svar både fra deg som er i jobb og deg som av ulike grunner ikke er i jobb.

  Les mer
 • 03.06.2021

  Barn og unge kan få rett til et helhetlig og samordnet tjenestetilbud

  Etter anbefaling fra blant andre FFO, går Helse- og sosialkomiteen på Stortinget nå inn for lovendringer som vil gi en individuell rett til et helhetlig og samordnet tjenestetilbud for barn og unge. 

   

  Les mer