Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Forside / G

 • 01.12.2014

  Delta i spørreundersøkelse om NAV

  Har du erfaringer fra arbeidslivet eller med bruk av støtteordninger fra NAV du ønsker å dele? SINTEF og Universitetet i Nordland er nå i gang med et forskningsprosjekt om arbeidsliv og transport.

 • 28.11.2014

  To nye publikasjoner om bolig og boforhold

  FFO lanserer to nye publikasjoner som handler om boforhold og bolig. FFOs politiske notat "Gode boliger for alle" ble lansert under FFOs representantskap. Rapporten "Herre i eget hus" er gjennomført og sluttført med støtte fra forsker Ivar Brevik og Husbanken.

 • 24.11.2014

  FFOs representantskap: - familien vokser

  To nye organisasjoner ble medlem i FFO-paraplyen under representantskapsmøtet i helgen. Dermed representerer FFO nå 77 medlemsorganisasjoner.

 • 24.11.2014

  Budsjettseire for funksjonshemmede

  Budsjettforliket kom endelig i havn på fredag, med tydelige seire for funksjonshemmede og kronisk syke. Barnetillegget skal fortsatt behovsprøves og voksenopplæringsmidlene er sikret.

 • 19.11.2014

  Hvem skal prioriteres i helsevesenet?

  12. november la Nordheimutvalget fram sin utredning om prioritering av helsetjenesten. Dette var også tema under den årlige konferansen i Nasjonalt råd for kvalitet og prioritering i helse- og omsorgstjenesten.

 • 11.11.2014

  FFOs frokostseminar: En skole for alle

  Tirsdag lanserte FFO sitt nye politiske notat, «En skole for alle». Statssekretær i Kunnskapsdepartementet, Birgitte Jordahl, takket FFO for å være tydelige og konkrete i anbefalingene til regjeringen.

 • 07.11.2014

  Nettverk for bedre levekår for funksjonshemmede i Afrika

  Nettverket AfriNEAD samler forskere og funksjonshemmedes organisasjoner til felles innsats for å dokumentere og bedre funksjonshemmedes levekår i Afrika. I november ble den fjerde konferansen arrangert i Malawi.

 • 05.11.2014

  FFO kjemper for et mer sosialt statsbudsjett

  Etter åtte høringer skal FFO ha kunnet pekt ut hovedelementene det er uenigheter rundt. Statsbudsjettet 2015 har skapt mye usikkerhet for de som er avhengig av gode sosiale ordninger. FFO tar kampen på Stortinget i høst.

 • 31.10.2014

  FFO på fremleggelsen av KrFs alternative statsbudsjett

  Funksjonshemmedes fellesorganisasjon deltok i dag på pressekonferansen der Hareide la frem KrFs alternative budsjett.

 • 29.10.2014

  Erfaringskonferanse for brukermedvirkere i NAV

  Nesten 50 brukermedvirkere var på plass da FFO Vestfold og FFO Telemark hadde erfaringskonferanse for brukermedvirkere i NAV sist uke