Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Rogaland

Kontaktinformasjon

FFO Rogaland

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Postadresse:

Luramyrveien 25a
4313 Sandnes

Telefon:
51 90 63 00

Fylkeskonferanse Bergen

17. - 19. april ble Fylkeskonferansen for tillitsvalget og ansatte arrangert på Scandic hotel Ørnen i Bergen.  Målgruppen var  fylkeslag i FFO v/ fylkessekretær og leder eller nestleder, evt. styremedlem.

Fredag 17. april:
Konferansen startet fredag hvor alle fylkessekretærer fikk Web-opplæring av kommunikasjonsmedarbeider i FFO Nasjonalt v/ Sina Jahanbakhsh. Dernest ble det avholdt en offisiell åpning av konferansen v/ Ordfører i Bergen Trude Drevland.

Lørdag 18. april
Dagen i dag ble åpnet av styreleder i FFO-Nasjonalt Knut Magne Ellingsen. Dernest ble formiddagen brukt på både modell for brukermedvirkning i NAV, forskningsprosjekt i regi av FAFO etter oppdrag fra FFO, hvordan fylkene kan nyttiggjøre forskningsprsjektet samt gruppearbeid.

Etter lunch ble den fremtidige kommunestrukturen gjennomgått av både Generalsekretær i FFO Liv Arum samt fylkesleder i FFO-Hordaland Malvin Ågotnes.

Generalsekretær Liv Arum og Fylkesleder FFO-Hordaland v/ Malvin Ågotnes

Søndag 19. april:
I dag var det aktuell politikk samt viktige saker FFO-Nasjonalt jobber med som stod på programmet fra morgenen av. Dernest var det satt av god tid til Kommune- og fylkestingsvalget 2015.

Siste punkt på programmet var presentasjon av en opptrappingsplan for habilitering og rehabilitering som stod på programmet.