Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

Mobil: 94487908

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Gratis kurs for å styrke frivillighetens arbeid i Bergen

Vi opplever at det er et behov blant våre medlemmer om å få generell opplæring i emner som kan lette hverdagen for den enkelte, både privat og også i organisasjonsarbeid.

Derfor har vi tatt steget og inngått et samarbeid med Metis Privatistskole som er en stor og erfaren aktør innenfor undervisning av voksne. Gjennom samarbeidet med Metis Privatistskole har vi fått midler fra Kompetanse Norge til å gjennomføre gratis kurs for medlemmer i våre medlemsorganisasjoner. Kursene er for alle men kan også være nyttige for tillitsvalgte i organisasjonene våre. 

På grunn av at det kun er 15 plasser tilgjengelig på hvert kurs er det ikke tillatt å melde seg på begge kursene. Vi er glade over å ha fått mulighet til å gi våre medlemmer dette gratistilbudet og vi håper selvsagt at kursene blir fullbooket fort.

I første omgang har vi valgt å tilby to forskjellige kurs:

 Kurs 1 (FFO-1) har inneholder følgende to tema:

Lesing og skriving over 13 uker og muntlige ferdigheter i 10 uker.

Du må ta med bærbar datamaskin og skrivesaker.

Dette kurset kan være nyttig for deg som vil utvikle deg på arbeid med søknader, referater og rapporter og også lese utlysningstekster og det å lese og skrive på generelt grunnlag. Kurset krever at du tar med deg bærbar datamaskin og det vil også bli gitt en grunnleggende opplæring i skriveprogrammet Word gjennom den første delen av kurset.

Muntlige ferdigheter er viktig når det gjelder hvordan man fremstår i muntlig kommunikasjon og hvordan man gjennom å være en god lytter skaper god dialog.

 Antall deltagere: maks 15

 Opptart: 17.3.-3.11.20  Tid: 17:00-20:00

Kurs 2 (FFO-2) har inneholder følgende to tema:

Lesing og skriving over 13 uker og regning i 10 uker.

Du må ta med bærbar datamaskin og skrivesaker.

Første delen av dette er den samme som i kurs 1. På del to har vi derimot tatt inn temaet regning. I Regning starter det på grunnleggende matematikk og videre på bruk av regneprogrammet Excel. Det vil bli gitt grunnleggende opplæring i Excel. Dette kan være nyttig i budsjettering i en organisasjon men selvsagt også på det private plan og for å ta grep i din personlige økonomi gjennom budsjettering.

 Antall deltagere: maks 15

 Oppstart: 18.3-4.11.20 Tid: 17:00-20:00

 Alle kursdeltakere vi få utdelt Kompetansebevis, ved gjennomføring av 75% av kurset. 

Kursene blir holdt i Metis Privatistskole sine lokaler i Lars Hilles gate 17A, rett over gaten fra våre kontorer i FFO. 

PÅMELDINGSLENKE FINNER DU HER