Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Vestland

Kontaktinformasjon

FFO Vestland

Vibecke Magnus, fylkessekretær

Mobil: 94487908

 

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
94487908

Vi har plass til flere deltakere i prosjektet til #syktbrajobb!

Prosjektet #syktbrajobb tilbyr individuell jobbstøtte til unge arbeidssøkarere under 35 år, som mottar uføretrygd og som har ønske om å komme ut i ordinært lønnet arbeid.

Vi har plass til flere deltakere i dette prosjektet,

som er opprettet for å bistå personer som er ufør, bor i Bergen eller Askøy kommune, er under 35 år og ønsker å komme i ordinært, lønnet arbeid.

Det lønner seg å kombinere uføretrygden med arbeid.  Våre jobbspesialister bistår deltakerne i jakten på en jobb de kan mestre over tid, med en stillingsprosent som er tilpasset helsesituasjonen – og går ut fra jobbsøkers ønsker!

 Finnes det ingen deltidsjobber sier du?

Vår erfaring er at de finnes, men at kun et fåtall blir utlyst …! Ring oss, enten du er styremedlem i en interesseorganisasjon eller en potensiell deltaker, så avtaler vi et uforpliktende informasjonsmøte – eller kanskje du vil invitere oss til årsmøtet i din organisasjon for å snakke om prosjektet?

Ring oss på 407 68 506

Du finner oss på Funksjonshemmedes Informasjonssenter, Vestre Strømkaien 7, 3 etasje hver torsdag  fra kl. 16.00-19.00  januar og februar. Vi tar gjerne en prat med organisasjonene på senteret for å informere om prosjektet.