Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

For organisasjonene / Informasjon fra hotellkjedene

Informasjon fra hotellkjedene

Mange av FFOs medlemsorganisasjoner må avbestille arrangementer på hoteller på grunn av korona-pandemien. Vi har bedt de ulike hotellkjedene om informasjon vedrørende kanselleringer etc. 

Felles for alle hotellkjedene er at de har innført strenge smitteverntiltak både for ansatte og gjester. Mange har stengt flere hoteller, permittert deler av arbeidstokken og innført tiltak for å begrense skadevirkningene av situasjonen som har oppstått.

Vi har vært i kontakt med Thon, Scandic og Nordic Choice-kjedene. Generelt gjelder fortsatt hotellenes kanselleringsregler, men hotellkjedene sier de vil strekke seg langt for å finne alternativer som å flytte arrangementer frem i tid. Alle er opptatt av å få nye bookinger på kurs, konferanser og events fremover, og Thon tilbyr reservasjoner og kontrakter uten kanselleringsfrist.

«Vi råder alle som må avbestille arrangementer til å ta kontakt direkte med det aktuelle hotellet for å finne en best mulig løsning, sier Andreas Habberstad, ansvarlig for hotellavtaler i FFO.

Her finner du oppdatert informasjon og kontaktinformasjon om hotellene FFO har avtaler med.