Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

For organisasjonene / Ekstra utlysninger av midler

Ekstra utlysninger av midler

Hjerte fra hånd til hånd

Flere instanser har utlyst ekstra midler til korona-relaterte tiltak som organisasjoner og andre kan søke om. 
Oppdatert 27.03.2020

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen har satt av 15 millioner til koronatiltak. Pengene skal gå til frivillige organisasjoner som jobber med tiltak rettet mot sårbare grupper.

Les mer

Stiftelsen Fritt Ord

Fritt Ord øker nå sine bevilgningsrammer med 40 millioner kroner, for å hjelpe til å virkeliggjøre gode prosjekter i en tid som både krever og skaper nye måter å formidle på.
Ekstrautlysningen er ment å støtte prosjekter som er relatert til situasjonen som koronakrisen skaper, der alle fysiske arrangementer er avlyst og det må finnes nye måter å gjennomføre og formidle tiltak innen kunst, kultur og samfunnsdebatt for å sikre en levende offentlighet. Første søknadsfrist for ekstrabevilgningene er 31.3. kl 15. Den neste er 30.4. kl 15. Deretter vil de vurdere situasjonen fortløpene.

Les mer

 

Stiftelsen Dam

Stiftelsen Dam tilbyr 20 millioner kroner ekstra til tidsavgrensede, koronarelaterte tiltak som fremmer levekår, fysisk og psykisk helse, mestring, livskvalitet eller sosial deltakelse. Det er mulig å søke om mellom 50.000 og 200.000 kroner til prosjekter som har oppstart før 31. mai 2020. Søknadsfristen er løpende, og alle søknader får svar seneste ti dager etter at søknaden er sendt inn.

 

Les mer