Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Hordaland

Kontaktinformasjon

FFO Hordaland

Fylkessekretær, daglig leder av Fi-Senteret

Vibecke Magnus 

Kontortid: 08.30-16.00

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
55 59 68 02, 944 87 908

Bestill skolebesøk her!

Tidspunkt
01.01.0001 til
Sted

Vi får flere og flere forespørsler om skolebesøk hvert år. Derfor har vi bestemt oss for å legge ut et skjema hvor lærere kan bestille skolebesøk, slik at vi forenkler hele prosessen.

Vi tilbyr hele og halve skoledager der informatører fra våre medlemsorganisasjoner forteller om sine erfaringer. Ettersom våre informatører er frivillige, så kan vi ikke love at organisasjonene dere aller helst vil høre fra kan stille opp. Derfor ser vi gjerne at dere krysser av på så mange organisasjoner som mulig i påmeldingsskjemaet under denne teksten. Da blir det lettere for oss å sette sammen et program som elevene får utbytte av.

Vi vil også sette stor pris på litt informasjon om hvor elevene er i læreplanen og krav i programfaget. Med denne informasjonenen kan informatørene i større grad koble sitt foredrag til læreplanen.

Vi vil helst ha besøk av grupper på minst 30 elever. Derfor ber vi lærere fra samme skole og programfag om å koordinere forespørsel om skolebesøk. Dersom dette viser seg å være vanskelig så tar vi såklart også imot mindre klasser.

Etter at bestillingen er sendt kontaker vi deg/dere på mail for å klargjøre tidspunkt m.m. for skolebesøket.

Vi gleder oss til å møte deg og dine elever!