Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

FFO Hordaland

Kontaktinformasjon

FFO Hordaland

Vestre Strømkaien 7-9, 3.etasje

5008 BERGEN

Org.nr.: 971349050 

Åpningstid: man-fredag kl. 08.30-16.00

Postadresse:

Vestre Strømkaien 7, 5008 BERGEN

Telefon:
55 59 68 00/ 55 59 68 02 / 94 48 79 08

Endelig ute i arbeid

Lamme Richard har ventet 5 år på å få komme ut i arbeidslivet. Nå gjør spesialbil at han får drømmen oppfylt

I 2008 falt Richard Fromreide fra en stige og ble lam fra livet og ned. Siden den gang har det store målet vært å kjøre lastebil. Nå gjør han akkurat det.

Fromreide er langt fra av den late typen. Det tok ikke lang tid etter situasjonen ble et faktum før han begynte å legge nye planer for fremtiden. Allerede på sykehuset tok han teorien for jegerprøven. I dag er han blant annet aktiv gjennom hele jaktsesongen.

- Jeg visste at jeg aldri kom til å trives med å sitte på et kontor resten av livet, selv om det kanskje var en av de mest logiske mulighetene. Det er en av grunnene til at jeg har kjempet så hardt for dette, forteller 26-åringen fra Herdla.

Den gang visste han at å fullføre fagbrevet som tømrer måtte legges på hyllen, og all energi ble lagt mot å finne ut hva han kunne og ønsket å bruke resten av livet på. Lastebilsjåfør var barndomsfantasien som skulle bli virkelighet for motorentusiasten.

- Det er virkelig en av de tingene som kan skje. Det er surt, men det er ikke så mye å gjøre med det. Jeg har tatt en dag av gangen, og nå sitter jeg her med jobben jeg har lett etter, forklarer Fromreide.

Les resten av artikkelen på Askøyværingens nettsider: http://www.av-avis.no/aktuelt/I-fem-ar-har-Richard-kjempet-for-a-komme-seg-i-arbeid-Na-er-drommen-endelig-oppfylt-237019.html